Еве како изгледа станот на Камерон Дијаз

14 септември 2013

Секоја соба изобилува со интересни детали. Кујната е дизајнирана во зелена нијанса со златни елементи, а во останатите делови од станот исто така се застапени истите во комбинација со дрвени материјали или мермер.

 

Во однос на текстилот, Камерон ја одбрала свилата, па токму поради тоа ја ангажирала познатата дизајнерка за ентериери, Кери Верстлер која нејзиниот дом го направила како „кутивче со свилена постава“.

Дизајнерката ја пофалила Дијаз за изборот на бои и истаканала дека покрај тоа што е сексипилна, има истенчен вкус и знае да направи добра комбинација од разни елементи и бои и сето тоа да изгледа луксузно.

Објавено:
14 септември 2013
Категорија: 
Сцена