Француски гламур и ѕвездено збогување во првите редови на PFW

2 октомври 2014

Хели Бенет, Мекензи Дејвис и Миа Гот Хели Бенет, Мекензи Дејвис и Миа Гот

Градот со колоритни ривиери, градот каде љубовта е најубава и најромантична, градот чии светла се посилни и од вибрациите на месечината и градот каде модата ги плете новите тенденции за секоја наредна сезона, вчеравечер достојно ги испрати ѕвездените армии на познати личности кои после „бурната“ модна агенда изминатиов период најпосле ќе можат да здивнат и да соберат сили за освојување на нови модни врвови.

Хајли Стејнфиелд, Никола Пелтц, Шалин Вудли и Лив тајлер Хајли Стејнфиелд, Никола Пелтц, Шалин Вудли и Лив тајлер

Миу Миу, Луј Витон и Ермес во своите импозантни портфолија ги повторно ги собраа највисоките оценки и со своите модни перформанси и ги оставија без здив гостите кои беа дел од нивниот моден спектакл.

Џенифер Конели и Софија Копола Џенифер Конели и Софија Копола

Во продолжение погледнете кои познати личности седеа во првите редови на модните шоуа:

Објавено:
2 октомври 2014
Категорија: 
Сцена