Гала вечера на УНИЦЕФ во Јавната библиотека во Њујорк

5 април 2017

Јавната библиотека во Њујорк беше местото каде што завчера се одржа гала вечера за поддршка на детскиот фонд на Обединетите нации, а во организација на УНИЦЕФ и брендот Montblanc.

Инаку, нивната соработка датира уште од 2004 година, кога брендот ја поддржа програмата „Потпишите за Правото да пишуваш“, „Потпис за доброто“, „Моќта на пишувањето“, после која голем број деца добија можност да научат како да пишуваат.

На настанот присуствуваа и голем број познати ѕвезди меѓу кои и Оливија Палермо, Мирослава Дума, Рами Малек, Дајан Кругер, Принцезата од Монако Шарлота Касираги, Елса Хоск и многу други.

А во продолжение погледнете ги и фотографиите од гала случувањето, на кое домаќин беше актерот Хју Џекман:

Дајан Кругер во Роберто Кавали

Себастијан Диамантоулис и Турија Хауд

Ракел Страда

Натали Вертиз

CEO Montblanc Николас Барецки со Џиџи Лонг

Асија Маига

Мирослава Дума

Оливија Палермо со сопругот Јоханес Хуебл

Дајан Кругер

Николас Бареци, Габи Гомез и Хуан Пабло Џим

Шарлота Касираги

Елса Хоск

Рами Малек

Рами Малек и Карли Чајкин

Објавено:
5 април 2017
Категорија: 
Сцена
Прочитано:
211 пати