Гламур на црвениот килим на Венецискиот филмски фестивал

30 август 2013

Откако вчера направивме ретроспектива на највпечатливите изгледи во историјата на Венецискиот филмски фестивал, денеска ви ги издвојуваме оние кои привлекоа најмногу внимание на неговото отварање годинава.

Кери Малиган се појави во невообичаена “училишна” комбинација на Миу Миу, а Сандра Булог во софистицирана асиметрична тоалета во доминантна црвена боја, додека Џорџ Клуни го испочитува класичниот дрес код во костум на Армани.

 

 

Објавено:
30 август 2013
Категорија: 
Сцена