Холивудските дами обожаваат фустани со нагласен сексапил

12 јуни 2014

Меган Гуд во Мајкл Костело Меган Гуд во Мајкл Костело

Префинетите холивудски дами не ретко знаат да не изненадат со ултра модерни комбинации од кои често се создаваат и трендовите. Изминатата недела од неколку реномирани настани и премиери на филмови, славните модерни миленички се одлучија да носат софистицирани фустани кои истовремено се секси во дозволената мера на границите.

Кери Андервуд во креација на Кавали Кери Андервуд во креација на Кавали

Станува збор за креации кои најчесто покажуваат кожа во пределот на деколтето, односно имаат пресеци кои придонесуваат за впечатлив и маркатен изглед. Кендал Џенер, Сандра Булок, Оливија Мун и други се појавија токму во вакви фустани. Случајност или не, сигурно е дека ваквите кроеви се едни од најактуелните во елитните кругови.

Викторија Џастис во креација на Sachin + Babi's Викторија Џастис во креација на Sachin + Babi's

Сандра Булок носи Вионет Сандра Булок носи Вионет

Оливија Мун во креација на Ј.Mendel Оливија Мун во креација на Ј.Mendel

Кендал Џенер во креација на Камила и Марк Кендал Џенер во креација на Камила и Марк

Блејк Лавли во коктел фустан на Гучи Блејк Лавли во коктел фустан на Гучи

 

 

 

 

 

Објавено:
12 јуни 2014
Категорија: 
Сцена