Како изгледаа славните на свечената гала вечер на Амфар?

14 декември 2013

Американската фондација за истражување на сидата, во  четвртокот ја одржа свечената гала вечер во Лос Анџелес, каде присуствуваа најпознатите имиња од филмската, музичката и модната индустрија. Настанот е еден од најгламурозните, каде познатите донираат парични средства, за да помогнат да се подигне свеста и борбата против чумата на 21-от век. Во продолжение погледнете ги изгледите на личностите како: Александра Амбросио, Шерон Стоун, Вуди Ален, Голди Хоун, Кели Озборн и многу други.

Објавено:
14 декември 2013
Категорија: 
Сцена