Како познатите го прославија Божиќ?

27 декември 2014

Никој не е имун на Инстаграм манијата. Но сепак, познатите личности имаат најголем број следбеници кои имаа можност благодарение на оваа социјална мрежа, воајерски да погледнат како тие ги поминуваат празничните денови.

Елена Перминова дефинитивно се надмина себе си со декорирањето на празничната трпеза, дури слободно може да се каже дека им парира на  најелитните хотели во светот. Од друга страна, дел од познатите заминаа на егзотични патувања, како што се Ријана која замина на Барбадос, семејството Брант кој традиционално славеше во Сеинт Бартс, а Рикардо Тиши ги искористи слободните денови за посета на семејството во Милано.

Во продолжение споделуваме фотографии од Инстаграм, Божиќ со познатите личности.

Објавено:
27 декември 2014
Категорија: 
Сцена