Како ви се допаѓа девојката на Роберт Патинсон?

8 јануари 2015

10914333_804442039616709_405316889_n

V Magazine и овој пат се погрижи да има впечатлива и влијателна насловна страна. На предната страна на музичкото актуелно издание се наоѓаат четири млади музичари Сем Смит, Џеси Вар, Тинаш и девојката на Роберт Патинсон, FKA twings. Според магазинот, овие четворица се наречени како „новиот звук на соулот“, а воедно се и меѓу најуспешните на музички план во изминатава година.

nova

Од сите четири фотографии, најмногу внимание привлекува токму онаа на саканата на Патинсон, чие вистинско име е Талиа Дебрет Бамет. И покрај тоа што е музички успешна, вниманието на јавноста успеа да го привлече токму поради врската со популарниот актер.

А сега, вниманието го сврти фотографирајќи се во гаќички во боја на кожа, а градите ги покрива со раце и впечатлив накит.

Дали го привлече и вашето внимание?

10895159_763103423771121_1468619259_n

10860016_1590112887884999_725989031_n

10903260_428807817271798_1046566747_n

10919620_833087413415318_1684380765_n

Објавено:
8 јануари 2015
Категорија: 
Сцена