Каков е стилот на европските фудбалери?

19 септември 2013

Кога не ги носат националните дресови на терен познатите фудбалери се далеку поразлични од она што сме навикнале да ги гледаме. Кристиано Роналдо, Марио Балотели и уште пар фудбалери чиј стил го издвоивме како по забележителен ќе го погледнете од галеријата во продолжение.

Објавено:
19 септември 2013
Категорија: 
Сцена