Кање Вест и поклони уникатна Биркин чанта на Ким Кардашијан

31 декември 2013

Но сепак некои од нив имаат привилегиран статус и можат да добијат уникатен модел каков што кој раперот и го подари на својата вереница за Божиќ.  Се работи за модел на Бикрин чанта со илустрација од албумот на Кање со наслов „My Beautiful Dark Twisted Fantasy.

Илустрацијата е изработена од Џорџ Кондо кој е и приватно близок пријател со Кање, а Ким како по навика сите новитети ги споделува на социјалните мрежи, па истото се однесува и за поклонот од нејзиниот вереник.

Објавено:
31 декември 2013
Категорија: 
Сцена