Кејт Босфорд во едиторијал за сингапурскиот Harper’s Bazaar

11 септември 2014

Фотографиите за едиторијалот се  инспирани од 60 –тите години од минатиот век, па Кејт Босфорд блеска во ретро шмек со стајлинзи зад кои се потпишува Винди Аулија. Едиторијалот е во винтиџ стил во кој преовладуваат парчиња со металик ефекти.

Објавено:
11 септември 2014
Категорија: 
Сцена