Кејт Мос во кампања за правата на ЛГБТ заедницата

18 февруари 2014

Кампањата во која учествуваат голем број познати личности, како што се Хенри Холанд, Гарет Пуг, Кејти Ингланд, Карин Френклин, Ник Најт и други ќе биде прикажана за време на модната недела во Лондон. Филмот е во црно – бела верзија, главна ѕвезда во него е Кејт Мос, а како режисери се потпишуваат Гарет Пуг, Рут Хогбен и Ник Најт.

Објавено:
18 февруари 2014
Категорија: 
Сцена