Кејтлин Џенер како девојка од „Сексот и градот“

1 јули 2015

Вниманието насочено кон Кејтлин Џенер не се намалува. Светските медиуми секојдневно нè известуваат за нејзините активности, но и изглед.

Според последниот шопинг на 65-годишната ѕвезда, може да се рече дека таа е одлучен купувач. Неодамна го посети бутикот на стилистката на „Сексот и градот“, Патриша Филд, каде што се задржа помалку од два часа и на крајот изглезе оттаму во сосема нова облека.

caitlyen-jenner-3-600x800

Изборот на Кејтлин беше светкав колоритен мини-фустан и црн блејзер, искомбинирани со клач чанта со принт. Она што никогаш не го менува се класични црни чевли.

Во бутикот ја пречека и самата Патриша, која поздрави Кејтлин ѝ и помогна во изборот да изгледа како една од девојките, односно жените од „Сексот и градот“.

Патриша Филд Патриша Филд

Што би кажала Кери Бредшо за ваквиот моден избор?

Објавено:
1 јули 2015
Категорија: 
Сцена