Кендал Џенер е новата миленичка на дизајнерите

6 март 2014

Марк Џејкобс есен/зима 2014 Марк Џејкобс есен/зима 2014

Иако Кара Делевињ сеуште го држи тронското место за најомилен модел меѓу дизајнерите, сепак ново лице се почесто е дел од ревиите на модните куќи. Станува збор за Кендал Џенер, која покрај учеството во ревијата на Џејкобс, носеше креации и на Живанши, Шанел и Giles. Не се сомневаме дека Кендал пред себе има блескава иднина во сферата на моделингот.

Giles есен/зима 2014 Giles есен/зима 2014

Живанши есен/зима 2014 Живанши есен/зима 2014

Шанел есен/зима 2014 Шанел есен/зима 2014

 

 

Објавено:
6 март 2014
Категорија: 
Сцена