Кои се 500 – те највлијателни Британци?

27 јануари 2014

Викторија Бекам Викторија Бекам

За потребите на оваа листа биле контактирани 25 експерти од разни области, почнувајќи од модата, па се до спортот и театарот со цел да се изберат личности и да се селектира листата 500 – те највлијателни во Англија.

Стела Мекартни Стела Мекартни

Уредничката на Вог, Александра Шулман исто така е дел од групата највлијателни личности во модата заедно со дизајнерите Кристофер Кејн и Фиби Фајло. Хелен Мирен е дел од категоријата театар, а Кери Мулиган во категоријата филм

Кара Делевињ Кара Делевињ

Фондацијата Дебрет е основана за да биде подршка и да ја развие социјалната мобилност меѓу идните генерации на лидери во Британија.

Кејт Мос Кејт Мос

Хелен Мирен Хелен Мирен

Кристофер Кејн Кристофер Кејн

Кери Мулиган Кери Мулиган

Александра Шулман Александра Шулман

 

 

 

 

 

Објавено:
27 јануари 2014
Категорија: 
Сцена