Кои се најверните пријатели на светските дизајнери?

1 април 2014

Речиси и да не постои светски познат дизајнер која нема свој најверен пријател-кучето, а може и по неколку вакви крзнени пријатели. Познато е дека љубовта која може да ви ја даде миленикот е незаменлива, а пак дизајнерите освен што ја примаат и возвраќаат кон своите миленици, тие ги третираат буквално како човечки суштества што ги уживаат сите привилегии од своите сопственици.

Роберто и Лупо Кавали Роберто и Лупо Кавали

 

Донатела Версаче, Марк Џејкобс, Роберто Кавали, Том Форд, Вера Ванг, се само мал дел од дизајнерите кои имаат неверојатно слатки и разгалени миленци,  што веќе имаат свој изграден статус во моданата индустрија.

Донатела и Одри Версаче Донатела и Одри Версаче

Во продолжение запознајте ги крзнените и пердувести пријатели на реномираните имиња во светот на модата.

 

Објавено:
1 април 2014
Категорија: 
Сцена