Кој ги окупираше првите редови на LFW

17 септември 2013

Денеска финишира Модната недела во Лондон кој беше буквално окупиран од љубители на модата од различни страни на светот. Британската престолнина на едно место ги соедини модните критичари, уредниците на највлијателните модни магазини,  купувачите и јавните личности од различни сфери. Токму за нив беа резервирани и првите редови на импозантните модни шоуа и им обезбедија одблиску да ги доживеат дизајнерските приказни.

 

 

 

Објавено:
17 септември 2013
Категорија: 
Сцена