Кој присуствуваше на коктел забавата во чест на новиот магазн Портер

10 февруари 2014

Првиот број на магазинот Портер, беше одличен повод да ги собере голем број од ѕвездите од модниот свет, како Каролина Куркова, Џулија Рестон Ројтфилд, Инез и Винуд, Серсилија Дин, Марио Тестино..

Насловната страница на првото издание ја краси Жизел Бундшен, но таа не се појави на коктел забавата.

Низ страниците љубителите на модните четива ќе можат да прочитаат за пријателството на Донатела Версаче и Миуча Прада, интервју со Том Форд, совети од Албер Елбаз, расказ од лауреатот на Пулицеровата награда, Линзи Адарио...

Погледнете ја галеријата со гостите:

Објавено:
10 февруари 2014
Категорија: 
Сцена