Кој се забавуваше во првите редови на модната недела во Милано

24 септември 2013

prv red

Миланската модна недела заврши, но за ревиите се уште се зборува. Дека речиси сите модни шоу-а привлекоа внимание, за што сведочи и големиот број познати личности во првите редови.

Блејк Лајвли беше во центарот на вниманието на ревијата на Гучи, а ништо помалку внимание не беше посветено и на Суки Ватерхаус, како и Ана Винтур и многу други.

Во продолжение погледнете кој се се најде во првите ревии и на забавите.

Објавено:
24 септември 2013
Категорија: 
Сцена