Кој седеше во првите редови на првиот ден од NYFW

6 септември 2013

Рејчел Рој и Џесика Стам

Првиот ден од модната недела  во Њујорк помина, а беше проследено од будното око од јавноста и секако славните личности.

Во продолжение погледнете ја галеријата и дознајте кој седеше во првите редови:

Објавено:
6 септември 2013
Категорија: 
Сцена