Коко Роша на насловната страна на Harper’s Bazaar

28 мај 2014

Манекенката стана една од најпосакуваните модели во модната сфера и тоа од две причини. Прво има несекојдневни црти кои дозволуваат трансформација во однос на потребите на проектот и второ театралниот перформанс, одлика која ретко кој модел ја поседува.

За конкретниот едиторијал во магазинот Harper’s Bazaar, фотографот Зев Мунтан ги овековечи сите реинкарнации кои Коко Роша ги имаше за овој едиторијал.

Објавено:
28 мај 2014
Категорија: 
Сцена