Коктел забава на Бразилскиот Вог во Париз

29 септември 2014

Минатите денови Париз живееше во духот на модната недела и голем број модни инсајдери кои внесоа шаренило низ улиците на градот. Сепак покрај големиот број забави и ревии, особено внимание привлече коктел забавата на дизајнерот за чевли Александар Бирман и главниот уредник на бразилскиот Вог Даниела Фалкао.

На коктел забавта гостите имаа уникатна можност да се запознаат со чевлите лица на магазинот, како и со работата на Александар Бирман, а во продолжение погледнете ја атмосферата од забавата која се смета за една од полуксузните, организирана во рамите на модната недела во Париз.

Објавено:
29 септември 2014
Категорија: 
Сцена