Контрастот во фокус во новиот број на Ел Виетнам

24 ноември 2014

Фокусот во едиторијалот е ставен помеѓу контрастот на макси и мини стајлинзите, во кој варираат монохроматски, но и колоритни изгледи, со акцент на еко крзното, асметричните форми и различните кроеви. Фотографиите се дело на Стоктон Џонсон, а за стајлинзите се потпишува Фунг Му. За потребите на сликањето, Роша е со различни фризури, а токму уникатното позирање на идната мајка, е причина да биде дел од книгата „Study of Pose“, во која има ни помалку, ни повеќе, туку 1000 различни фотографии од позирање.

Преземено од Fashion Gone Rogue
Објавено:
24 ноември 2014
Категорија: 
Сцена