Марк Џејкобс дизајнира лимитирана едиција на амбалажи за Coca-Cola Light...

8 ноември 2013

 

...Под мотото дека додека шетате низ градските улици треба во раката да држите лименка која ќе има уникатен изглед. Затоа Марк Џејкобс ја потпиша новата лимитирана едиција на лименки и шишиња на Coca-Cola Light. Колекција која ја слави модата во последните децении.

 

 

Се работи за три дизајни: I love 80s, I love 90s и I love 00s. Идејата е да се дефинира еволуцијата на женската мода во текот на 80-тите, 90-тите и 2000 години.

Оваа лимитирана серија на Coca-Cola Light ќе биде достапна до крајот на декември.

 

 

c

 

 

 

 

 

 

 

Објавено:
8 ноември 2013
Категорија: 
Сцена