Мила Јовович го менува презимето

17 декември 2014

Познатата актерка и модел која моментално е позната како Мила Андерсон - Јовович се омажи со режисерот Пол Андерсон во 2009 година, но по речиси четири години реши да поднесе документи за промена на презимето и тоа во Јовович – Андерсон.

Украинскиот модел исто така поднесе документи за промена на презимето на седумгодишната ќерка Евер Габо. Инаку Мила е во блажена состојба и е во исчекување на втората ќерка. Актерката треба да се породи на почетокот на наредната година.

Објавено:
17 декември 2014
Категорија: 
Сцена