Мирослава Дума на презентацијата на новата колекција на Tiffany & Co

6 септември 2014

Дека Франческа Амфитретроф ќе застане на челната позиција на брендот се знаеше уште пред година дена. Таа стана директорка на Tiffany & Co по заминувањето на Џон Лоринг кој беше 30 години на оваа позиција. Важно е да се истакне дека Франческа е првата жена во историјата на компанијата која успеала да стигне до позиционираното работно место.

Во текот на презентацијата, Мира Дума и Франческа поразговарале околу деталите за новата колекција накит, како и за идните планови на брендот. Воедно ппрезентацијата на оваа колекција е од големо значење бидејќи е прва за Франческа откако стана директорка на брендот.

Објавено:
6 септември 2014
Категорија: 
Сцена