Мишел Адам доби награда за афирмација на демократијата во Полска

30 август 2014

 

 

 

Сопственикот на телевизискиот канал Fashion TV, но и на голем број други компании чија цел е афирмација на модата во сите сегменти Мишел Адам,  вчеравечер од страна на поранешниот претседател на Полска и добитник на Нобеловата награда за мир, г-дин Лек Валеса му беше доделена награда по повод 25 години демократија во Полска. На церемонијата каде се славеа јубилејни 25 години демократија, награди за специјален придонес покрај Мишел Адам, добија и Ана Фенди, Патриција Гучи и Кензо Такада.

Објавено:
30 август 2014
Категорија: 
Сцена