Мишел Фајфер стана црвенокоса

4 декември 2020

Од кога ја гледаме на екраните, Мишел Фајфер е блондинка, со заводлив поглед. Но, вчера на социјалните медиуми сподели фоторафија со воочлива промена.

 

Актерката има нова боја на коса - огнено црвена, која во моментов е актуелна и една од најбараните.

Фајфер ја направи оваа драстична промена за потребите на снимањето на новиот филм „French Exit“.

На повеќе од 100.000 луѓе им се допаѓа новиот изглед на актерката, ако судиме по лајковите на Инстаграм.

Како ви се допаѓа вам?

Објавено:
4 декември 2020
Категорија: 
Сцена
Прочитано:
671 пати