Најдобрите изгледи на Венецискиот филмски фестивал

29 август 2013

Вчера започна јубилејното 70-то по ред издание на најстариот филмски фестивал, Венецискиот и по тој повод ви ги издвојуваме највпечатливите гламурозни изгледи од црвениот килим запишани во историјата на фестивалот. Во продолжение погледнете ја модната ретроспектива на култниот настан.

Гвинет Палтроу Гвинет Палтроу

Ева Херцигова Ева Херцигова

 

 

Објавено:
29 август 2013
Категорија: 
Сцена