Најдобро облечен маж за 2014 година е...

3 октомври 2014

Тим Хиделстон. Магазинот „Гламур“ ја објави листата на најдобро облечени мажи за оваа година, а првото место според нив го заслужува овој англиски актер.

Многумина можеби и се изненадени, бидејќи очекуваа да видат некој холивудски актер или модел, но „Гламур“ се изјаснија за Тим. Сепак, листата ги вклучува и Бредли Купер, Рајан Гослинг, Зак Ефрон... Во продолжение проследете ја листата на 10-те најдобро облечени мажи:

10. Бредли Купер

10 Bradley-Cooper_glamour_18may13_rexfeatures_b_592x888

9. Еди Редмејн

9 eredmayne_gl_5feb13_rex_b_592x888

8.Рајан Гослинг

8 rgosling_gl_27sep11_rex_b

7. Зак Ефрон

7 zefron_gl_6dec11_pa_b

6. Тајни Темпа

6 Tinie-Tempah_glamour_17jun13_rex_b_592x888

5. Хенри Кавил

5 Henry-Cavill_11jun13_rexfeatures_b_592x888

4.Бенедикт Камбербач

4 BCumberbatch_gl_13mar13_getty_b_592x888

3. Дејвид Бекам

3 DAVID_BECKHAM_HM_glamour_15may14_getty_b_592x888

2. Роберт Патинсон 2 robert-pattinson_glamour_25oct13_getty_b_592x888

1.Тим Хиделстон

thiddleston2_gl_13mar13_getty_b_592x888

Објавено:
3 октомври 2014
Категорија: 
Сцена