Најголемите трансформации во 2013

30 декември 2013

Годинава некои познати личности драстично го сменија својот изглед. Трасформацијата кај дел од нив се однесуваше на тежината, како во случајот на Кристина Агилера. Сепак, најчестите промени беа фокусирани на косата, и кај жените и кај мажите.

Во продолжение погледнете кои личности привлекоа најмногу внимание со своите промени:

Шарлиз Терон на почетокот ја гледавме со изразено машка фризура во смеѓи тонови, но кон крајот на годинава, таа повторно се врати на русите нијанси и повторно ја пушта косата Шарлиз Терон на почетокот ја гледавме со изразено машка фризура во смеѓи тонови, но кон крајот на годинава, таа повторно се врати на русите нијанси и повторно ја пушта косата

И моделот Коко Роша одлучи да се приклони кон најпопуларниот тренд  и си ја скрати косата И моделот Коко Роша одлучи да се приклони кон најпопуларниот тренд и си ја скрати косата

Џенифер Лоренс најпрвин се одлучи на средна должина на косата, за потоа да се ишиша уште повеќе Џенифер Лоренс најпрвин се одлучи на средна должина на косата, за потоа да се ишиша уште повеќе

Бијонсе драстично ја скрати косата февруари 2013 - август 2013 Бијонсе драстично ја скрати косата февруари 2013 - август 2013

Во почетокот на годинава Бред Пит го гледавме со долга коса. Кон крајот на годинава тој повторно ја скрати, а според многумина ова многу подобро му стои. Анџелина и оваа година ја паметиме по недостатокот на килограми Во почетокот на годинава Бред Пит го гледавме со долга коса. Кон крајот на годинава тој повторно ја скрати, а според многумина ова многу подобро му стои. Анџелина и оваа година ја паметиме по недостатокот на килограми

Ким Кардашијан од бринета во омбре стил Ким Кардашијан од бринета во омбре стил

Кристина Агилера - ноември 2012 - ноември 2013 Кристина Агилера - ноември 2012 - ноември 2013

Уште една драстична промена, овој пат на Џенифер Хадсон. Освен што варира со килограмите, па оваа година ја видовме со некој килограм помалку, таа одлучи да „намали“ и со косата. Уште една драстична промена, овој пат на Џенифер Хадсон. Освен што варира со килограмите, па оваа година ја видовме со некој килограм помалку, таа одлучи да „намали“ и со косата.

Тејлор Свифт оваа година доживеа трансформација од девојче во девојка, која провокативно се облекува Тејлор Свифт оваа година доживеа трансформација од девојче во девојка, која провокативно се облекува

Објавено:
30 декември 2013
Категорија: 
Сцена