Најубавите комбинации на Кери Бредшо

27 декември 2014

Кери Бредшо е препознатливиот лик на една од најгледаните серии на сите времиња „Сексот и градот“, а нејзиниот стил беше и ден денес е инспирација за милиони жени насекаде во светот. Токму уникатните изгледи се причина повторно да се потсетиме на стилот на Бредшо, а можеби истите ќе ви послужат како инспирација за некоја нова комбинација.

Кери беше ултимативна модна икона која наметна голем број модни трендови и засекогаш го промени начинот на размислување, кога станува збор за експериментирањето во однос на модните парчиња и додатоци.  Во продолжение, погледнете мал дел од најдобрите и најубави комбинации на Бредшо.

Објавено:
27 декември 2014
Категорија: 
Сцена