Некои се смрзнуваат други уживаат во рајските убавини

10 јануари 2014

Доколку сакате да се информирате за познатите личности, доволно е да ги проверите нивни профили на социјалните мрежи. Па така, ние во продолжение ќе ви претставиме како Кендис Сванпул, Оливија Палермо, Мирослава Дума, Петра Немцова и многу други трендсетери уживаат во рајските убавини преку нивните фотографии постирани на Инстаграм.

Објавено:
10 јануари 2014
Категорија: 
Сцена