Од првиот ред на ревијата на Бурбери

25 април 2013

На модната ревија се појавија голем број познати личности, меѓу кои беа Кејт Бекинсејл и Роси Хантингон Вајтли, двете облечени во креации на брендот. Сепак, најголемо внимание како и секогаш привлекуваат гостите од првиот ред, а овој пат местата беа резервирани за Ана Винтур, Мирослава Дума, Том Хопер, Оливија Палермо, Мишел Докери и многу други.

 

 

Објавено:
25 април 2013
Категорија: 
Сцена