Познати личности кои носат модели од пролетните колекции за 2015 година

2 октомври 2014

Познатите личности имаат голем број привилегии. Покрај тоа што седат во првите редови на модните ревии, имаат можност први да облечат парчиња од новите колекции. Една од нив е и Дијан Кругер, која веќе беше забележана како носи фустан од актуелна пролетна колекција на Прабал Гурунг за 2015 година. Во продолжение погледнете ги дамите кои знаат како да го искористат својот ѕвезден статус.

Објавено:
2 октомври 2014
Категорија: 
Сцена