Познатите без ниту грам шминка

16 август 2013

Дека и тие не се толку совршени како што ние си замислуваме потврдува и галеријата со фотографии каде можете да ги видите некои од најпознатите холивудски диви без ниту грам шминка на нив. За да ви биде уште поинтересно и полесно да ги воочите разликите во галеријата, славните паралелно се прикажани како изгледаат со шминка, а како без неа. Уживајте!!!

 

Хајди Клум

 

 

 

Објавено:
16 август 2013
Категорија: 
Сцена