Познатите на 35-годишниот јубилеј на Музејот на современа уметност во Лос Анџелес

31 март 2014

Музејот на современа уметност во Лос Анџелес во кој се поставени исклучително значајни дела од областа на современата уметност, го прослави својот 35-годишен јубилеј. На гала вечерта која организациски беше помогната и од престижнит моден бренд Луј Витон, присуствуваа познати личности од културниот и ументничкиот живот, па меѓу другите беа забележани и: Моби, Овен Вилсон, Дита вон Тис, Рејчел Зое, Фарел Вилјамс, Кејти Пери и други актуелни артисти.

Музеј на современа уметност, Лос Анџелес Музеј на современа уметност, Лос Анџелес

 

 

Објавено:
31 март 2014
Категорија: 
Сцена