Познатите татковци и стилот на нивните деца

2 јули 2013

Папараците се дежурни сведоци на секој нивен чекор, па оттука често може да се видат фотографии на кои познатите холивудски ѕвезди се забележани од објективите. Она што e дефинитивно заедничко за нив, е лежерниот стил кој го негуваат низ улиците на Њујорк и Лос Анџелес.

Хуј Џекмен со синот Оскар и кучето Доли, фофографирани во Њујорк 9-ти јуни Хуј Џекмен со синот Оскар и кучето Доли, фофографирани во Њујорк 9-ти јуни

Бред Пит и неговиот син Пакс, фотографирани во Австралија на 4-ти Јуни Бред Пит и неговиот син Пакс, фотографирани во Австралија на 4-ти Јуни

Бен Афлек со ќерката Вајолет, Калифорнија 11-ти јуни Бен Афлек со ќерката Вајолет, Калифорнија 11-ти јуни

Гавин Росдејл со синот Кингстон, Лос Анџелес 8-ми јуни Гавин Росдејл со синот Кингстон, Лос Анџелес 8-ми јуни

Пејачот Дејв Грол и неговата неодолива ќерка Харпер Пејачот Дејв Грол и неговата неодолива ќерка Харпер

 

 

 

 

 

Објавено:
2 јули 2013
Категорија: 
Сцена