Првиот ред на ревијата на Миу Миу беше како реобединување од Оскарите

6 март 2014

Бидејќи првите редови се резервирани само за најдобрите, овој пат можеби најинтересниот прв ред беше токму на ревијата на Миу Миу, каде на едно место беа собрани Ријана, Ел Фенинг, Маргот Роби, Стејси Мартин, Елизабет Олсен, Џаред Лето и можеби најозборуваната актерка периодов, Лупита Нјонго.

Џаред Лето со фотографот Тери Ричардсон Џаред Лето со фотографот Тери Ричардсон

Елизабет Олсен Елизабет Олсен

Маргот Роби Маргот Роби

Џаред Лето Џаред Лето

Ријана и Лупита Нјонго Ријана и Лупита Нјонго

 

 

 

 

Објавено:
6 март 2014
Категорија: 
Сцена