Раскошна модна естетика во домот на Мишел Адамс

10 мај 2014

Откако минатата година застанала на чело на овој магазин, Мишел го трансформираше Домино во четиво кое се однесува на животниот стил, шопингот и уредувањето на домот. Самиот ентериер на нејзиниот стан е со модерен предзнак, но сепак доволно комфорен за секојдневно функционирање. Големо внимание е обрнато на деталите, а секако не изостануваат и феноменалниот избор на модна облека и додатоци, кои со просторот функционираат во уникатна целина.

Објавено:
10 мај 2014
Категорија: 
Сцена