Шестте лица на Еди Кембел во новата кампања на Ланвин

13 јули 2013

 

Во меѓувреме Еди ја скрати долгата смеѓа коса и ја исфарба во црна нијанса, а по нејзиниот нов изглед се заинтересирани Марк Џејкобс и Џил Сандер. Новиот ангажман на Кембел за Ланвин ја покажува можноста за трансформација и спој на ексцентричност со гламур, збогатено со бројни детали и бои.

Театралните фотографии кои полека но сигурно  ја најавуваат светската кариера која и претстои на Кембел, ги потпишува Стивен Меисел.

Објавено:
13 јули 2013
Категорија: 
Сцена