Славни двојки што се облекуваат исто

8 август 2013

Викторија и Дејвид Бекам

Кога ќе се појават некаде, особено со оглед на тоа што се под будното око на јавноста, познатите двојки сакаат да се ускладени. Но, тоа не значи дека треба да се облечат сосема исто.

Некои ја комбинираат само бојата, одредено парче облека, други фризурата, како своевремено Бред Пит и ГВинет Патроу, а некои пак сакаат целосно да бидат речиси исто облечени.

Во галеријата ќе погледнете дел од славните двојки што се облекуваат, или се облекувале во минатото на ист начин, како да се близнаци.

 

Објавено:
8 август 2013
Категорија: 
Сцена