Совршени – машки модели со долги коси

19 август 2015

Модната индустрија секогаш е во потрага по автентичност. Уникатноста е возбудлива и секогаш е начин да се избегне монотонијата, што за модната фела е од исклучително значење.

Истото правило се однесува и кога моделите се во прашање. Понекогаш дури и не е толку значајно тие да се совршено убави, колку тоа да бидат уникатни и специфични. Сведоци сме дека голем дел од дизајнерите дури, за да останат оригинални во изборорт на своите заштитни лица, наместо во модните агенции, моделите ги бараат преку социјалните мрежи.

Една уникатна карактеристика кај машките модели, покрај другите е и долгата коса, што им дава посебен шарм. Во продолжение ги издвоивме најпопуларните машки модели со долги коси.

Бен Далхаус

Брус Мачадо

Келин Сита

Крис Арундел

Ерик Андерсон

Евгениј Саучанка

Џорџ Килафис

Џеко ван ден Ховен

Џони Харингтон

Џастин Госман

Конан Ханбури

Марсел Кастенмилер

Максимилијано Патан

Мајкл Бејли Гејтс

Мајкл Тинтук

Мајлс Мекмилан

Патрик Петиџан

Тони Тонбург

Логан Флате

Дерек Јешка

Медисон Стјуард

Виго Џонасон

Вил Картиер

 

Објавено:
19 август 2015
Категорија: 
Сцена
Прочитано:
540 пати