Спој на фотографијата и везовите

7 октомври 2013

Хозе на црно-белите фотографии додава везени мотиви, цвеќиња или украси и создава уникатни уметнички дела. Последните дела на кои работел се најдоа во модниот фокус. Тој искористил фотографии од стари модни магазини и на нив ги додал разните везови и мотиви создавајќи сосема нова димензија на фотографиите.

Објавено:
7 октомври 2013
Категорија: 
Сцена