Стилот на Ким Сиарс, девојката на Енди Мареј

9 јули 2013

Ким Сиарс во фустан на Викторија Бекам

Британецот Енди Мареј го освои Вимболдон, а негова постојана поддршка беше девојка му, Ким Сиарс.

Како и тој и Ким беше под будното око на медиумите, но и модните критичари. Секогаш средена, во облека и аксесоари од познатите дизајнерски имиња, таа ги доби сите пофалби.

Но, се чини, како се развивала кариерата на Мареј, така се развивал и нејзиниот моден вкус.

Погледнете го стилот на Ким низ годините.

Објавено:
9 јули 2013
Категорија: 
Сцена