Стилот на Марија Колосова

16 јули 2013

Благодарение на стилот, Марија е дел од модните блогови наТоми Тон и Каролина Иса, а најубавите фотографии ги направил нејзиното момче, Стас Алексејев. „Сите содржини објавени на мојот блог го одразуваат мојот карактер. Тоа е мој избор и мој стил. Интересен факт е дека пред да го запознаам Стас воопшто не сакав да се сликам. Колку што јас имам слики од целиот живот, толку Стас сними за неколку месеци”- кажала Марија.

Таа ги обожава руските дизајнери и често можеме да ја видиме во фустани на брендовите: Lublu, Kalmanovich, Ruban, Viva Vox и AlexanderTerekbov.” Ми изгледа дека по Улијана Сергеенко и Вика Газинска, жените ширум светот фантазираат за брендови како Walk of Shame, Viva Vox  Tzipporah” – додала Марија.

Објавено:
16 јули 2013
Категорија: 
Сцена