Стилот на Натали Портман: Од девојче до жена

26 август 2013

Натали Портман

Актерката Натали Портман уште од најмала возраст е присутна на екраните, а со тоа и во јавниот живот. Во галеријата во продолжение ќе видите како нејзиниот стил се трансформираше со текот на годините. Со оглед на тоа дека кога публиката имаше можност за првпат да се сретне со неа, таа беше дете, овие фотографии ја покажуваат и нејзината трансформација во жена.

Натали важи за една од најубавите млади актерки, а нејзината убавина и донесе учество во голем број кампањи за убавина и мода. Последната е онаа на Диор за Rouge Dior.

Објавено:
26 август 2013
Категорија: 
Сцена