Тарик и Лејла Филиповиќ уживаат во Дубровник на одмор

15 август 2019

Познатата хрватска двојка, Тарик (47) и Лејла Филиповиќ (43) деновиве уживаат во семејниот одмор. Според фотографиите на нивните социјални мрежи, одлучиле да не ја напуштаат Хрватска, па летната пауза ја поминуваат на хрватското крајбрежје.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Lejla Filipovic (@lejla.filipovic) onAug 12, 2019 at 6:49am PDT

 Осмиот по големина остров во Хрватска, Мљет беше нивната прва дестинација, а одморот потоа го продолжија во Дубровник.

Од фотографиите може да се види дека поранешната Мис на Хрватска е во одлична форма и дека ужива во убавите летни денови.

 Уверете се и сами:

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Lejla Filipovic (@lejla.filipovic) onAug 14, 2019 at 11:12am PDT

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Lejla Filipovic (@lejla.filipovic) onAug 11, 2019 at 3:29am PDT

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Lejla Filipovic (@lejla.filipovic) onAug 10, 2019 at 2:14am PDT

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Lejla Filipovic (@lejla.filipovic) onAug 5, 2019 at 5:26am PDT

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Lejla Filipovic (@lejla.filipovic) onJul 26, 2019 at 5:13am PDT

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Lejla Filipovic (@lejla.filipovic) onJul 25, 2019 at 10:22am PDT

 

Објавено:
15 август 2019
Категорија: 
Сцена
Прочитано:
9.248 пати