Традиционалната забава на Шанел во чест на Оскарите

3 март 2014

Забавата која се одржа во ресторанот Мадео во Лос Анџелес беше во организација на Шанел и режисерот Чарли Финч, а на неа присуствуваа Ен Хетавеј, Адријан Броди, Сиена Милер и други.

 

Според одличното расположение може да се дојде до заклучок дека на актерите им била потребна добра забава и опуштање пред доделувањето на Оскарите.

ner

Објавено:
3 март 2014
Категорија: 
Сцена