Вежбајте јога со Миранда Кер

29 август 2013

Покрај успешната кариера, манекенката е позната и по водењето здрав начин на живот, па слободното време го користи за вежбање јога, кое ја исполнува и и дава енергија.

„Здравјето е богатство. Доколку патувам со автомобил или со авион поради професионалните обврски, јас често медитирам“ – кажала Кер. Погледнете го утринскиот ритуал на Миранда и применете ги нејзините совети.

Објавено:
29 август 2013
Категорија: 
Сцена